zondag 25 juli 2010

leuke give-away

Essie's handcraft cuteness heef een leuke give-away, een waardebon van
€ 25,00 te besteden haar leuke shop. Neem eens een kijkje op haar blog en in haar webshop.

zaterdag 24 juli 2010

Tierlantijn

Via de blog with love ben ik op de site gekomen van Tierlantijn en ik kon het niet laten ik heb een bestelling geplaatst. Lag het vandaag al op de mat dus gelijk even wat foto's gemaakt want het was een feestje om uit te pakken.
hier moet nog een hanger aan komen (vergeten mee te bestellen), nu moet ik dus nog een keer langs gaan in het winkeltje.
Deze telefoonhanger kreeg ik er als presentje bij. Als je tijd heb moet je zeker een keer een bezoekje brengen aan deze site en haar leuke blog.

vrijdag 23 juli 2010

vakantie

HEERLIJK vandaag de laatste werkdag en we hebben allemaal vakantie (de kinderen ondertussen al drie weken, maar ja verschil moet er wezen). Dit weekend rustig beginnen morgen lekker even blijven liggen en dan wassen, strijken en schoonmaken aangezien we maandag lekker twee weekjes weg gaan. We hebben er zin in, nu maar hopen dat de zon er ook nog zin in heeft want we blijven dit jaar voor het eerst weer in ons eigen landje. Om het begin van de vakantie te vieren heeft mijn man lekker pizza gebakken, eigen deegje en saus gemaakt en dan aankleden met ui, champignon, gehakt, kaas enz. Voor wie nog niet op vakantie is geweest een hele fijne vakantie toegewenst.
klaar om de oven in te gaan

woensdag 21 juli 2010

dogtags en scrabble tiles

Op verschillende blogs voorbij zien komen, dus wilde ik het ook eens uitproberen. Wat spullen besteld en als eerste een scrabble hangertje gemaakt. Maandag las ik op Nicollie's blog over dogtags, nu daar had ik ook een idee voor dus heb ik spullen besteld bij Suzalle (dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend in huis, supersnelle levering!!). Voor de dochter van mijn vriendin die helemaal weg is van Emily the Strange een hangertje gemaakt, ik hoop dat ze het leuk vind (ze heeft het nog niet gekregen, vanmiddag afgemaakt).




Hé mam (mijn dertien jarige zoon) als je toch aan het fotograveren bent wil je dan van Drake ook een foto maken?? Natuurlijk schat Eric Engerd (zo noem ik Drake altijd) mag ook op de foto hoor.

vrijdag 16 juli 2010

Omdat het op zolder nog zo warm was heb ik gisteren mijn kralenkoffer naar beneden gehaald en deze armband gemaakt. Tevens nog een sleutelhanger afgemaakt. Gelukkig is het nu minder warm want ik heb nog wel een aantal dingen op mijn lijstje staan die ik wil maken.

donderdag 15 juli 2010

sleutelhangers


Tijdens het warme weer van de afgelopen dagen had ik geen zin om boven op zolder te freubelen, dus zocht ik iets waarvoor ik geen naamachine nodig had. Het zijn sleutelhangers geworden, gewoon de lintjes en andere dingetjes met de hand vastgezet. Alleen voor de eerste sleutelhangers had ik de naaimanchine even nodig, maar daarna weer gauw naar beneden gegaan.


zaterdag 10 juli 2010

schortje



Pffffffffff wat een mooi weer (hitte). Gisteren moeten kiezen tussen een berg strijk en het schortje, moeilijk!!!
Ik hoop dat mijn vriendin haar dochtertje het leuk vind. s'Middags in de tuin ook even geprobeerd om een stempel te maken voor Jade. Ik heb het eerst geprobeerd met een gum en daarna met het stempelrubber. Mijn vader had nog een knopje voor een kastje liggen en zo lijkt het "net" echt. Vandaag geen knutselmomenten, de strijk moet echt gebeuren. Vanmiddag mijn zoon ophalen hij is heel de week op kamp geweest (wat ik wel erg lang vind een week). Ben blij als we weer compleet zijn. Vanmiddag komen vrienden langs met hun dochter en zoon en gaat mijn man samen met hun dochter koken voor ons. Verse pasta gaan ze maken, heerlijk als er voor je gekookt wordt. Zondag ja dan gaan we natuurlijk voetbal kijken, ben benieuwd wat het gaat worden met "onze jongens". Fijn weekend allemaal.


donderdag 8 juli 2010

vilten spulletjes

Ondanks dat ik nog moet werken terwijl de jongens al vrij zijn en het erg warm is, wilde ik toch iets maken. Ik heb zoveel leuke dingen voorbij zien komen van vilt, dat ik dat ook wel wilde proberen. Zie hier het resultaat, eet smakelijk!! Ben ook nog bezig met een schortje, alles bij elkaar een leuk cadeautje voor de dochter van mijn vriendin. Foto van het schortje volgt nog.

donderdag 1 juli 2010

veel gepuf maar toch een nieuwe tas

Ik was aan deze tas begonnen en hij was bijna af, dus zat ik ondanks het warme weer gisterenavond op onze zolder (heel warm) omdat ik de tas toch af wilde maken. Het is gelukt en ik vind het een leuke tas geworden, alleen wil ik de volgende keer iets meer body hebben, wat kan ik hier het beste voor gebruiken??