zaterdag 28 augustus 2010

kraamcadeautjes

2 nieuwe kindjes. Daar moeten cadeautjes voor gemaakt worden, dus een stempeltje gemaakt voor beide dames (voor namen gebruik ik meestal een gummetje, is toch goedkoper. Het lieveheersbeestje en meisje zijn van stempelrubber gemaakt) Het eerste rompertje is op de post gegaan. Het andere setje heb ik op het buro gezet van een collega. Allebei de ontvangers vonden het leuk. Missie geslaagd.

met kaartje erbij en dan op de post

dinsdag 24 augustus 2010

niet vlotjes

Op de één of andere manier loopt het allemaal niet zo vlotjes hier. De laatste zondagnacht voordat ik 's maandags weer moest gaan werken werd mijn oudste ziek. Om half vijf stapte ik uiteindelijk mijn bed weer in en om half 7 ging de wekker!! Je snapt dat het geen goed begin van de eerste werkdag was. Eigenlijk is dit de hele week zo door gegaan. Na die eerste werkweek was ik voor me gevoel al aan vakantie toe. Gelukkig heeft hij uiteindelijk medicijnen gekregen en is 's nachts de rust teruggekeerd in ons huisje. Creatief kwam er niet veel uit mijn handen en deze week ben ik eigenlijk aan het bijkomen. Wel heb ik een sjaaltje gemaakt en alvast een patroon uitgetekend voor een tas, hopelijk heb ik dit weekend de tijd om aan een tas te beginnen. O ja nog een leuke verrassing mijn vriendin bracht drie postzakken voor me mee. De postzakken zitten op dit moment in de wasmachine en hiervoor moet ik nog even bedenken welke tas ik wil maken.
postzakken
sjaaltje van 't-shirt

vrijdag 13 augustus 2010

leuke give-away bij Tierlantijn

Ga even langs bij Tierlantijn, ze heeft een leuke give-away want ze heeft 1 2 3 volgers!!!
Als je bij deze post een reactie plaatst maak je kans op een leuk telefoontasje.

woensdag 11 augustus 2010

terug van vakantie

Maandag zijn we terug gekomen van onze vakantie. Voor het eerst in een aantal jaren weer eens in Nederland gebleven. Huisje gehuurd op Landal 't Loo, mooi park met binnenzwembad en een buitenmeertje waar je in kunt zwemmen. Maar waar was het mooie weer gebleven??? We hebben zelfs
 's avond de open haard aan gehad (ook omdat de jongens het leuk vinden om legaal fikkie te steken). Nu waren we natuurlijk midden in het bos en het is daar kouder maar als ik dit geweten had dan was het toch weer het buitenland geworden. Op de één of andere manier vind ik zomervakantie pas echt als ik heerlijk in het zonnetje kan zitten en af en toe een verkoelende duik in een meer of een zwembad kan nemen. Nu ondanks dat het weer wat tegen viel hebben we toch een leuke vakantie gehad, waarbij het hoogtepunt voor de jongens natuurijk Walibi was (niet voor mij ik heb keurig op een bankje zitten wachten als ze weer naar een achtbaan gingen). Helaas had niet zo heel veel knutselspullen mee dus maar een paar dingetjes gemaakt.
Landal 't Loo
brr ik moet er  niet aan denken

mijn ventjes

bloemen van vilt