zondag 30 januari 2011

pff wat een week


Zo wat ben ik blij dat deze week erop zit. Maandag naar mijn werk gegaan maar om een uur of 10 ging het echt niet meer, dus toen toch maar naar huis gegaan. Mijn bedje ingedoken en wat ik zeker niet voorzien had heel de week thuis geweest. Nog even langs de dokter geweest, bloed wezen prikken voor een algeheel bloedonderzoek omdat ik me al een aantal maanden niet lekker voel. Veel hoofdpijn en vooral moe. Maandag krijg ik de uitslag ben benieuwd of er wat uit komt. Een tijdje geleden mee gedaan met de hartjesswap en dit heb ik opgestuurd. Papieren hartjes met kraaltjes ertussen, de foto's zijn niet helemaal duidelijk maar vanaf dit weekend hebben we een nieuw toestel dus hopelijk zijn de foto's in de toekomst wat duidelijker.

Vorige week nog een bezoekje gebracht aan de kringloop, jullie vinden daar altijd zulke leuke dingen, nu ik heb wat gevonden maar het was echt zoeken.
kop en schotel wordt waarschijnlijk speldenkussen


Twee weken geleden was mijn vriendin jarig en die organiseerde een vrouwenavond. Er was van alles te snoepen en te doen, make-up, je nagels laten verzorgen. Sieraden en tassen te koop en er lag allerlei materiaal om een etagiare te maken. Nu je kunt wel raden wat ik heb gedaan.
O ja vorig weekend ook nog een hartje van stof gemaakt, je ziet zulke leuke voorbij komen in blogland dat ik er ook maar één voor mezelf gemaakt heb.
Nu dat was het weer voor deze week, hopelijk wordt volgende week beter. Volgens mij zijn we allemaal toe aan een beetje zon, het liefst het voorjaar maar daar moeten we helaas nog even op wachten.

maandag 17 januari 2011

hartjes-swap, hartje ontvangen

Van het weekend heb ik mijn hartje ontvangen van de hartjes-swap. Helaas zijn de foto's niet zo heel goed gelukt omdat ik ze 's avonds heb gemaakt. Ik kreeg mijn hartje van Viviane, ik heb gelijk eens rondgekeken op haar blog. Nu als ik haar haakprojecten zie moet ik nog heel veel leren, ik ben al blij als ik met hulp van Nancy een bloemetje kan haken. Mijn hartje heb ik van het weekend op de post gedaan, hopelijk komt het morgen aan. Ik heb iets heel anders gemaakt niet van stof maar met papier en kralen ben benieuwd wat de ontvanger er van vind.
Ook kreeg ik mijn bestelling binnen, ik heb wat kantjes en bandjes besteld. Nu nog wat tijd vinden om er iets van te maken. Toen ik nieuwe textielverf ging kopen zag ik in de opruimingsbak deze stempels en stickertjes, nu die kon ik natuurlijk niet laten liggen komt altijd van pas.



woensdag 12 januari 2011

eindelijk aangekleed ....

Nee, ik ben het niet hoor, ik heb het over onze slaapkamer. Er stond een bed en een kast en o ja de ventilator maar dat was het dan wel. Twee weken geleden waren we bij de Ikea en daar hebben we eindelijk gordijnen gekocht (ja er hing wel een rolgordijn) en wat leuke lijsten voor boven ons bed. Vorige week opgehangen en ja dat was al wat gezelliger maar ik miste toch nog iets. Liep ik van de week bij de Karwei zag ik in een opruimingsbak witte kussen liggen voor
€ 2,00 die heb ik maar gelijk in mijn karretje gelegd. Wist nog niet wat ik ermee ging doen maar voor die prijs kon ik ze niet laten liggen. Dus ben ik van het weekend aan het freubelen geweest en dit is het resultaat.





hartjes Eline's huis
De hartjes heb ik gisteren gemaakt en ook op de slaapkamer gehangen. Vandaag is mijn jongste jarig is al weer 12 geworden. Helaas is hij al heel de week ziek en kan dus niet naar school, vanmiddag een bezoekje brengen aan de dokter want hij wordt niet echt beter. Vanavond moet hij ook voor het eerst meetrainen met de KNVB (jong oranje onder de 12) dat wil hij natuurlijk niet missen. Hopelijk knapt hij vandaag een beetje op, zeker voor zaterdag want dan komt alle visite en zoals hij vanochtend tegen mij zei mam ik vind dit niet leuk ben ik jarig en dan voel ik me helemaal niet jarig. Nu we zullen wel zien.

donderdag 6 januari 2011

mijn vader ging op vakantie en nam mee...

Mijn vader is van 1 december tot en met 28 december in Zuid-Afrika op bezoek geweest bij zijn zus. Ze hadden elkaar al een aantal jaar niet gezien dus het was een leuk weerzien. Ik vond het heel stoer van hem om alleen die reis te ondernemen, helaas door de sneeuwval is het niet allemaal soepel verlopen (op de heenreis verplicht 24 uur in Londen doorbrengen, zo ook in Zuid-Afrika 10 uur wachten), maar hij heeft genoten. Natuurlijk heeft hij voor iedereen wat meegenomen en voor mij heeft hij een mooie agenda en natuurlijk wat meegenomen om te knutselen, vind het zo lief dat hij hieraan denkt.



Het zijn kraaltjes voor een memory bracelet. Ben er nog niet mee begonnen maar dat komt nog wel.
Vorige week op de markt bij zo'n kraampje die van alles en nog wat verkopen nog wat leuke dingetjes gekocht allemaal voor 1 euro per stuk!! dat is nog eens leuk kopen. (de das-klei niet)




weet nog niet wat ik hiermee ga doen, maar kon ze niet laten liggen
Met de klei ben ik gisterenavond aan de slag gegaan, hier liggen ze te drogen, nu nog bedenken wat ik ermee ga doen.


O ja, ik heb me ook opgegeven voor de hartenruil bij Katrien, ik heb de naam al doorgekregen voor wie ik een hartje moet maken. Ik heb al een idee in mijn hoofd maar moet nog even spulletjes halen. Van het weekend ga ik ermee aan de slag.



zaterdag 1 januari 2011

2011

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig 2011, veel gezondheid en liefde en natuurlijk een heel creatief nieuwjaar!