zaterdag 31 december 2011

uilen-swap ontvangen

Yeah ik heb mijn uilenswap ontvangen van Ezie72, ben er helemaal blij mee, wat een leuke spulletjes!!!

uilensleutelhanger, uilenring en leuke kralen en allemaal leuk ingepakt!!


Vanochtend al vroeg appelflappen staan bakken (mijn jongens vinden de appelbeignets uit de winkel niet lekker). Ik moet zeggen ze zien er lekker uit (en ze zijn ook heerlijk, ja een kok moet toch voorproefen??)


Helaas moet nu de keuken opgeruimd worden, dus dat gaan we zo maar even doen.
Ik wens jullie allemaal een gezond, gezellig en natuurlijk een creatief 2012 toe.
Tot volgend jaar!!

woensdag 28 december 2011

sint-swap, cadeautjes

Vorige week heb ik mijn sint-swap ontvangen, een heel leuk pakketje met een heel mooi portemonneetje, wauw die is echt mooi gemaakt zeg.
Ben benieuwd wanneer ik mijn uiltjes-swap binnen krijg, het is elke keer weer leuk om een envelop binnen te krijgen met mooie dingetjes.


Ook kreeg ik een heel lief pakketje van Nancy, leuke spulletjes van vilt gemaakt met de bigshot en allemaal zo leuk verpakt. 
Ik heb Nancy ook wat gestuurd (sorry Nancy heb even je foto geleend).

Van de week ben ik heerlijk vrij, helaas niet veel tijd om te knutselen aangezien we meerdere afspraken hebben staan en de jongens natuurlijk ook vrij zijn. De kerstdagen waren heel gezellig, leuke cadeautjes (spulletjes voor mijn big-shot en van mijn jongens bolletjes katoen om te haken (zijn ze zelf gaan kopen 14 en 12 jaar en dan naar een handwerkwinkeltje!!) Mam, ik hoop dat het goed is hoor, er lag zo veel!! We hebben heerlijk gekookt voor mijn ouders en mijn zus en haar gezin voordat we het wisten was het half 12 en zaten we nog aan tafel. Tweede kerstdag doen we 's ochtends lekker rustig aan , de jongens aan de slag met hun nieuwe playstation en spel en wij lekker uitslapen en luieren.'s Middags gaan we altijd naar mijn vriendin omdat haar tweeling dan jarig is en 's avonds eigenlijk niet veel bijzonders qua eten omdat we heel de middag al aan het snoepen zijn. Nu nog lekker genieten van een aantal vrije dagen en dan komt oud en nieuw er weer aan.
Ik wens jullie allemaal een gezond, gezellig en creatief 2012 toe.




donderdag 15 december 2011

uilen-swap, krans, give-away

Meegedaan met de uilen-swap, dit is wat ik verstuurd heb.



swap ingepakt

 Van de week samen met vriendinnen naar een cursus kerstkransen maken geweest. Ik wilde alleen een krans maken die ik ook na de kerst nog kon gebruiken dus heb ik geen kerstballen gebruikt.



Ja hoor ik heb mijn big-shot binnen, hopelijk heb ik van het weekend tijd om er mee te werken.



Van het weekend komt er een give-away aan dus ik zou zeggen opletten!!!

zondag 4 december 2011

hightea-swap en wat kerstsfeer

Van de week heb ik mijn thee-swap ontvangen, lekkere smaakjes thee een recept voor koekjes en leuke kralen om mee te freubelen, ben er helemaal blij mee.



We gaan vanmiddag nog sinterklaas vieren bij mijn ouders, maar ik heb toch de hal al in kerstsfeer gebracht. Kon het niet laten, van de week aan de slag met de kerstboom in de kamer.


Ik heb het gedaan een Bigshot besteld (cadeautje voor mezelf, mag af en toe toch wel). Helaas kreeg ik een mailtje dat de doos beschadigd was en ook de Big shot dus moet het opnieuw besteld worden en krijg ik het pas volgende week. Nog even geduld dan maar.

Fijne sinterklaas allemaal.