donderdag 21 juni 2012

swap, memobord en schilderijlijsten

Zo dat is weer een tijd geleden, eigenlijk moet ik toegeven dat er niet heel veel uit mijn handen is gekomen. Ik ben de laatste tijd nadat ik klaar ben met werken en de dingen thuis te moe om nog iets te doen. Waarschijnlijk ben ik ondertussen toe aan het zonnetje (wie niet?) en aan vakantie. Helaas gaan wij pas 8 augustus op vakantie dus dat duurt nog even. Wat ik wel gedaan heb is
het opsturen van de big fat envelop swap, ze heeft het ondertusen al ontvangen dus kan ik laten zien wat ik gestuurd heb (gelukkig vond ze het allemaal heel leuk)

hier een gedeelte van de spulletjes


spulletjes ingepakt en klaar om verstuurd te worden

o
Verder ben ik bezig met het verven van mooie oude lijsten voor het maken van memoborden en voor mijn nichtje die zaterdag haar verjaardag viert ben ik van de week begonnen met een memobord. Grrr was ik maandagavond er aan begonnen kwam ik lint te kort, kan ik dan zo van balen. Helaas had ik van mijn werk twee dagen een BHV cursus dus kan ik pas morgen na mijn werk de stad in om lint bij te kopen. Aangezien ik morgenavond een BBQ heb kan ik het zaterdochtend pas afmaken, nu we zullen maar zeggen vers van de pers.




Bij de kringloop een heel lief lijstje gevonden. Op stof haar hyves (facebook) naam uitgeprint, fyberfill erachter en zo in het lijstje gestopt. Heeft ze alvast in dingetje om op haar memobord te pinnen.

Ook ben ik weer een beetje aan het haken met zpagetti, volgende week woensdagavond een workshop voor 5 dames. Ik vind dit toch nog altijd spannend en ben altijd bang dat ik iets niet weet of goed doe, vandaar dat ik lekker hangend op de bank ben begonnen aan een nieuwe tas. Kan ik weer even de steek oefenen en de werkwijze van de tas doornemen. De spullen heb ik ondertussen besteld bij Echtstudio.