donderdag 2 september 2010

al een tijdje in gebruik

Dit zonnebrilhoesje heb ik al een tijdje geleden gemaakt via het voorbeeld van MiekK's. Is al een tijdje in gebruik helaas de laatste weken niet meer zo vaak.

Voor de verjaardag van drie broers waar we zaterdag heen gaan en die natuurlijk allemaal geld willen heb ik popcorn houders gemaakt. We doen er een dvd bij van de mooiste voetbalmomenten en natuurlijk wat geld verstopt tussen de popcorn. (moeten nog gevuld en ingepakt worden, foto volgt later)

Ik heb bij deze site wat leuke stofjes gekocht voor stofknoopjes dus daar ga ik ook mee aan de slag en ik liep gisteren bij de Zeeman voor wat vaatdoekjes toen ik deze stickertjes tegen kwam nu die kon ik voor
 € 0,29 niet laten liggen. Komt altijd wel van pas.

Mijn tas is bijna af, foto's volgen morgen. Ik was op zoek naar magnetics snaps maar die vond ik wel erg prijzig € 4,95 voor 1!! Ik weet niet wat jullie er voor betalen maar als je er drie nodig hebt voor een tas ben je al € 15,00 aan magnetic snaps kwijt. Ik heb ze nu via Etsy besteld (ja wel met bezorgkosten maar toch goedkoper dan hier)  maar ik was natuurlijk te ongeduldig en heb nu klittenband gebruikt op de tas. Nu dat zien jullie morgen wel.
zonnebrilhoesje
voor de heb

popcorn toevoegen en cellofaan eromheen, alleen die rose maar even vervangen, het zijn tenslotte drie jongens

3 opmerkingen:

 1. Op het stoffenspektakel zijn die een pak goedkoper. Ik dacht dat je voor drie snaps 4euro betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dan ga ik daar volgende keer even kijken, bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij de zeeman hebben ze ook zo'n leuke stickers. Kan me daar ook nooit inhouden. Wat duur zeg voor die magnetic snaps! Echt schandalig.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen