zaterdag 3 september 2011

pfff workshop zpagetti haken gegeven

Gisterenavond was het zover, 9 gezellige meiden bij ons uit het dorp wilde ook wel een zpagetti-tas maken. Samen met mijn buurvrouw een mailtje gestuurd naar Kim en Tess van Echtstudio om onze bestelling door te geven. Afgelopen dinsdagavond opgehaald en gelijk even rondgekeken in de nieuwe studio. Ik word altijd zo hebberig van al die bolletjes, dus we hebben ook nog het één en ander voor eigen gebruik meegenomen.

Voordat de dames kwamen hebben we alles even neergezet en gezellig gemaakt. Eén van de meiden heeft een zomerhuisje waarin we de workshop mochten geven, daarin stond gelukkig een grote tafel waaraan we allemaal konden zitten.
Gaby (mijn buuffie) legt de spulletje klaar


alvast wat tashangers gemaakt voor de dames


Nu we hebben ze allemaal hard aan het werk gezet, er werd in vergelijking met andere avondjes weinig gegeten, gepraat of gedronken, ze waren allemaal hard aan het werk. Sommige wat sneller, andere die nog nooit gehaakt hadden wat langzamer maar allemaal met resultaat.
Het is wel een latertje geworden (1 uur) maar de meeste waren klaar, sommige moesten alleen het hengsel er nog aanzetten maar besloten dat toch maar thuis te doen omdat we allemaal toe waren aan ons bedje.Al met al was het een gezellige avond en het volgende avondje staat al in de agenda's dan gaan we bloemetjes haken (wat makkelijker en dan hebben we ook tijd om even gezellig te borrelen en te praten). Afspraak is wel dat iedereen zijn tas mee neemt zodat we nog een groepsfoto kunnen maken.

1 opmerking:

  1. Wat leuk!!! En wat jammer dat ik niet bij je in de buurt woon ;-) Wat ziet het er gezelig uit zo! Een groepsfotot van de tassen is nog wel erg leuk ja! Maar leuk joh!!! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen