woensdag 1 februari 2012

profielswap en verbouwing

Gisteren berichtje gehad dat Sproet haar profielswap heeft ontvangen en dat ze het leuk vond (gelukkig maar!!) Ik was er gelukkig op tijd mee begonnen. Het was toch iets meer werk dan ik gedacht had. Dit heb ik opgestuurd.Van de week zijn we begonnen met de verbouwing van onze zolder, we krijgen een extra bergzolder en de jongens gaan boven slapen. Helemaal fijn toch??? maar ... voorlopig kan ik dus niet bij mijn freubelspulletjes aangezien alles naar de bergzolder is gegaan omdat ze anders niet kunnen werken.

deel van mijn spullen, nu allemaal opgeborgen


 Het duurt nog wel een paar maanden voordat ik uiteindelijk in mijn nieuwe hobbykamer kan gaan freubelen (afkicken dus). Ik denk dat ik me nu maar eindelijk eens echt ga wagen aan amigurumi. Wel iets simpels want ik heb een aantal keer geprobeerd maar dat is tot nu toe bij de onafgemaakte projecten beland. Vind het zo'n gepriegel, eerst maar eens met iets simpels beginnen, iemand suggesties??

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een prachtig kussen!!! En wat een werk moet dat geweest zijn zeg! Echt heel erg mooi!! ai, zo lang niet op je 'kamer'.. ;-) een makkelijke ami.. eh.. misschien een beertje? Of een cupcake? ;-) Als je nog patroontjes nodig hebt, je weet me te vinden!
    liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vond het zo jammer dat je er niet bij kon zijn!! Maar hoop dat het gauw beter met je gaat en laat je ook gauw foto's van je kamertje zien? ;-)tot de volgende keer hoor!!
    liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen