woensdag 28 maart 2012

cadeautjes, haasjes en swap

Mijn moeder was vorige week jarig en wist geen cadeautje!! Verzin maar iets leuks, ja jeetje dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Elk jaar krijgt ze een mooie bos bloemen dus dat was al geregeld. Ik heb een leuk envelopje gemaakt met daarin een kaartje voor een high tea voor ons samen. Nu nog niet maar als de Mon Marte weer in Gouda is gaan we lekker eerst struinen over de Mon Marte (markt) en daarna heerlijk een high tea. Wel even zelf een envelopje gemaakt met daarin de uitnodiging.
doosje met merci-chocolaatjes

Ben ook nog aan het frutselen geweest voor de Pasen, hieronder het resultaat. Heb twee haasjes gemaakt, vind ze zelf heel leuk geworden.


Ik zag vandaag dat het al 28 maart was!!! Jemig, de DOE HET LEKKER ZELF swap moet de 30e verstuurd worden, dus gauw alles ingepakt (lag gelukkig allemaal al klaar moest alleen nog ingepakt worden) en morgen gaat het op de post, net op tijd dus. Ben benieuwd naar het resultaat en ook benieuwd naar wat ik krijg, nog even geduld.
de swap komt eraan

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk kado toch een daagje stappen.
  Ik loop er ook graag en als het kan ga ik elke week even een klein rondje over de Mont Martre.
  Heerlijk overal rond neuzen.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk kado! Geen idee wat de Mont Martre is, maar klinkt leuk ;-) en je haasjes zijn leuk!!! Echt heel erg mooi!!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen