vrijdag 21 september 2012

nog druk aan de haak

Ja nog steeds druk aan de haak, het is nog een heel werk zo'n deken en als je net als ik niet zo heel veel geduld heb ga je tussendoor ook andere kleinere projectjes maken. Maar eerst een foto van mijn vierkantjes, nog een aantal te gaan en dan het moeilijkste het in elkaar zetten.

 
Voor mijn vriendin waar ik het schilderij van gehad heb, heb ik wat onderzettertjes gehaakt en een kussen gemaakt voor in haar atelier. Ondertussen zijn we al bij haar langs geweest en ze was er heel blij mee.Ik was heel blij met het schilderij wat ze voor mij gemaakt heeft het heeft al een mooi plekje gekregen.


Verder heb ik nog wat kleine dingetjes gemaakt, dit uiltje kwam ik op het internet tegen en vond het zo schattig, dus ben ik op zoek gegaan naar een kartonnen doos en lekker eventjes zitten freubelen.
Aangezien het weer donker wordt is het weer tijd voor lichtjes dus even wat jampotjes gezocht en dit is het resultaat, het vogeltje erbij en weer een leuk setje op mijn dienblad.


O ja al die leuke borden die voorbij komen op het internet dat moest ik ook uitproberen, er moet nog wel het één en ander aan verbeterd worden maar over dit proefexemplaar ben ik best tevreden

 
En nu ... weer aan de haak. Fijn weekend allemaal

1 opmerking:

  1. Nou, je zit niet stil ;-) Leuk joh!! De deken wordt prachtig! Leuk dat kaarsje met vogeltje! Haak ze! :)
    liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen