donderdag 7 maart 2013

ketting, paasei-netje en labels


Nu zo af en toe de zon naar voren komt had ik zin in iets kleurrijks, meestal draag ik zwart/wit of grijze dingen maar als het zonnetje straks echt door komt is het leuk om eens wat anders te dragen. Ben aan de haak geslagen en daarna achter mijn kralendozen gekropen om te kijken wat ik nog aan kralen had. Met onderstaande ketting als eindresultaat, laat het voorjaar maar komen. Ik heb geprobeerd een foto te maken met de ketting om maar dat was geen succes (flitslicht in de spiegel) vandaar maar gewoon op  het vestje gelegd.


misschien maak ik er nog wel een ketting bij om een voller geheel te krijgen.

Nu het voorjaar komt kijken komt straks ook de pasen weer voorbij. Aangezien ik het leuk vind om voor de paasdagen wat aan mijn vriendinnetjes te geven heb ik wat paasei-netjes gehaak. Gelijk wat labeltjes erbij gemaakt. Op de één of ander manier begin ik altijd met wit, maar omdat ik nu toch in een kleurrijke fase zit heb ik ook een paar gekleurde labeltjes gemaakt.


5 opmerkingen:

 1. Oh, wat is je ketting leuk!! Echt, geweldig vind ik hem!! Ik pak ook altijd wit, zwart, grijs, en soms blauw ;-) Maar als die kleurtjes zie, word ik er zo vrolijk van!! En je netjes en labels zijn ook erg leuk! Liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die kettting is echt SUPER, ik ga hem meteen pinnen op mijn wishlist, heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat heb je een prachtige ketting gemaakt meid.
  Leuk met al die kleurtjes en de combinate klaren en haakwerk.
  Daar ga je vast veel gebruik van maken als het weer straks weer wat beter wordt.
  Fijne avond.
  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wil je even via deze weg laten weten dat je lieve, leuke en mooie pakketje vandaag is aangekomen. Ben er heel blij mee. Ik weet dat het niet de bedoeling is van make en share, maar vind het leuk je een bedank kaartje te sturen. Als je dat leuk vind mag je mij je adres wel mailen ( scrappen@xs4all.nl ) ik heb net even vluchtig op je blog rond gekeken en heb hele mooie dinegen gezien. Zal me gelijk als volger aanmelden. Alvast een fijn weekend.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je mijn tulpjes in eierrok zo leuk vond, hihi.
  Ja ik zou alleen maar trots zijn als er meerdere mensen dit idee zouden willen maken.
  Leuk toch om iemand anders inspiratie te geven.
  Fijne dag.
  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen