maandag 1 juli 2013

diversen projecten

Oeps ... alweer langer dan een maand geleden dat ik hier wat van me liet horen. Druk geweest, ondertussen is mijn oudste zoon geslaagd en hebben we afgelopen vrijdag zijn diploma uitreiking gehad. Man, wat was ik zenuwachtig toen we die middag gebeld konden worden, volgens mij was ik zenuwachtiger dan dat hij was. Maar gelukkig dit hebben we weer gehad, ondertussen is hij druk aan het werk bij zijn vakantiebaantje en de jongste zit nog een week op school en dan heeft hij ook vrij.
Helaas duurt het nog even voordat mijn man en ik vrij zijn (pas vanaf 12 augustus) maar hopelijk krijgen we hier ook nog een stukje zomer te zien, volgens mij zijn we daar allemaal aan toe.

Kleine knutselprojectjes heb ik wel gedaan, wat dingen gehaakt maar eigenlijk al weer weggegeven voordat ik het op de foto kon zetten (stom).
Mijn oude buurmeisje is een middagje langs geweest omdat ze heel graag een ketting met ijzerdraad wilde haken, gezellig hoor een meisje die het allemaal leuk vind (heb ik  niet met twee jongens)
 
Toen zij druk aan het haken was heb ik even twee armbandjes gemaakt.
 
 
 
Ik heb een oud schilderij omgetoverd tot spiegel, de lijst bewerkt en een spiegel op maat laten snijden en nu hangt hij in de gang en heb ik voor € 20,00 (zo duur was de spiegel, het schilderij wilde mij tante naar de kringloopwinkel brengen maar mijn vader heeft de lijst gered) eindelijk een spiegel in mijn gang hangen. Was er al tijden naar op zoek maar of ze waren te duur, te klein, te veel goud, maar nu helemaal naar mijn eigen smaak.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ook heb ik nog onderzetters gemaakt, aangezien ik een theeleut ben (lust echt geen koffie) en ik veel vriendinnen heb die ook graag aan de thee zitten met wat lekkers erbij heb ik vrij grote gemaakt zodat er ook plaats is voor een koekje.

Eindelijk ook aan toegekomen voor mijn, nu liever gezegd mijn mannen hun sokken, (saai hé allemaal zwart). Op de een of andere manier hou ik altijd één sok over, nu hang ik ze op en als ik dan weer een was draai of de jongens hebben hun kamers opgeruimd dan komen soms de andere sokken weer te voorschijn. (Ik zie nu dat ik het stopcontact wel even achter een sok had kunnen verbergen).

Als laatste heerlijk aan het kliederen geweest met verf. Eerst allerlei kleurtjes aangebracht, daarna letters geplakt en er drie lagen wit overheen geverfd. Letters weer verwijderen en voilà!!
De vlinders en de bloemen zijn van witte stof gemaakt, de stof heb ik ook geverfd en daarna alles uitgeknipt. Dit was een probeersel maar komt zeker nog een keer terug in een grotere variant. 

Zo dat was het weer voor nu, wens jullie allemaal een prettige en zonnige vakantie toe.


 

1 opmerking:

  1. Dus jij moet maandag weer aan de bak.
    Ja dat is altijd weer even wennen he, nou ik wens je veel sterkte toe.
    Met de vakantie herinneringen in je hoofd maak je er vast wel weer wat van:)
    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen