donderdag 2 december 2010

kerstboompjes

Mijn vader is van gisteren vertrokken naar Zuid-Afrika om op bezoek te gaan bij zijn zus die daar woont. Mijn moeder is niet mee en blijft thuis, hoewel volgende week komt ze een paar dagen bij ons in huis omdat ze op haar kleinzonen gaat passen. Mijn man en ik gaan een paar dagen naar Londen, voor het eerst sinds we kinderen hebben (de oudste is nu 13) gaan we een paar dagen samen weg. Aan de ene kant heb ik er heel veel zin in, heerlijk vijfdagen samen en aan de andere kant vind ik het ook heel vreemd om zonder de kinderen weg te gaan. Donderdagochtend vertrekken we en maandagavond komen we weer thuis, nog leuke tips voor winkels iemand??
Nu vertelde mijn moeder dat ze geen kerstboom gaat nemen aangezien ze de eerste kerstdag met ons bij mijn zus is en de tweede kerstdag bij een vriendin eet. Maar kerst zonder een boompje, nee dat kon toch niet. Vandaar dat ik dit miniboompje kocht, een jute zakje gesjabloneerd, leuk lintje (bij het Kruidvat gevonden) en voila een boompje voor mijn moeder. Gisteren gegeven en ja hoor goedgekeurd.


 Ik heb er zelf ook drie gekocht voor in mijn keukenraam, hiervoor heb ik papieren zakken bestempeld en houten sterretjes geverfd, gaatje erin gemaakt en een leuk lint eromheen. Staat heel gezellig.
Voor de rest niet veel creatiefs behalve de suprise voor de zonen, Mam?? jij vind knustelen toch zo leuk?? je raad het al.... maar als ik eenmaal een idee heb vind ik het ook leuk hoor.

6 opmerkingen:

 1. Tja, ben zelf helemaal fan van Cath Kidston, dus daar zou ik zeker naartoe gaan in Londen.
  Veel plezier in ieder geval!
  Enne...wel een fotoblogje als je weer terug bent hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes je kerstboompjes en wel ja meteen drie!!
  Helaas nog nooit in Londen geweest, staat wel nog op het lijstje te do :)
  Heel veel plezier alvast gewenst je zal zien voor je het weet ben je al weer thuis.
  Lieve groet
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke boompjes zo!! ik zoek nog iets voor het raam, ga ik doen ook, mag dat ;-) Enne, gewoon voor het kijken, naar Harrods! Alleen de etalages al... wow!! Heel veel plezier met zijn tweetjes! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja natuurlijk mag dat, ik heb het ook ergens gezien!! We gaan zeker genieten in Londen, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hebben jullie het fijn gehad in Londen? Je pakketje is er (helas) nog niet. Zal wel door de stakingen bij de TNT komen van vorige week. Hopelijk komt het deze week nog zodat ik het nog even langs kan brengen. Zo niet dan wordt het januari. Zaterdag vertekken we namelijk richting Nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er zo toch heel Kerst uit en ze zal er best van gaan genieten .
  Lieve groet van ♥RINI♥ zwerft momenteel met Caravan door Spanje'.

  BeantwoordenVerwijderen