dinsdag 1 februari 2011

bloemenslinger gehaakt

Uitslag van de dokter gisteren gehad, het bloedonderzoek is helemaal goed. We hebben nu afgesproken dat ik twee weken probeer door te komen zonder pijnstillers (ben benieuwd!!). Het kan namelijk zijn dat je hoofdpijn opgewekt wordt door de pijnstillers. Als het na twee weken niet over is dan moet ik terug komen en gaan we verder zoeken. Nu eerst de twee weken maar door zien te komen.

Omdat ik toch wat wilde doen maar dan lekker op de bank heb ik een bloemenslinger gehaakt, ik kwam dit idee tegen bij Vlijtig en daarin stond ook het patroontje. Heb het met mijn nieuwe hartje aan mijn krijtbord gehangen in de keuken.


mijn kat vind het niet zo heel interessant
 

6 opmerkingen:

 1. Ik zie geen hartenslinger maar wel een hele mooie bloemenslinger!
  Ik hoop heel erg met je mee dat je de komende twee weken goed doorkomt en dat de hoofpijn inderdaad veroorzaakt werd door de pijnstillers want het is vreselijk om de hele tijd hoofdpijn te hebben.
  Fijne woensdag
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeps gelijk even aangepast, bedankt michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat er in ieder geval niets 'ernstigs' uit is gekomen! Het kan inderdaad zijn van de pijnstillers, al zal dat ook weer wennen zijn! Veel sterkte! Je maar heel rustig houden dan hoor! En gewoon lekker veel haken! Hij is leuk!! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi succes de komende weken, misschien dat het rr notebook je gedachten kan afleiden, wat een mooie kat heb je trouwens! kwam even bij je gluren, heb je gelijk toegevoegd aan mn blog.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg die hartehhh... bloemenslinger ;)
  Hihi en die laatste foto van je kat... geweldig!!!
  Groetjes uit Brisbane,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jááá, super deze slinger!!!!!! En je hart is ook geweldig leuk!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen