zondag 30 januari 2011

pff wat een week


Zo wat ben ik blij dat deze week erop zit. Maandag naar mijn werk gegaan maar om een uur of 10 ging het echt niet meer, dus toen toch maar naar huis gegaan. Mijn bedje ingedoken en wat ik zeker niet voorzien had heel de week thuis geweest. Nog even langs de dokter geweest, bloed wezen prikken voor een algeheel bloedonderzoek omdat ik me al een aantal maanden niet lekker voel. Veel hoofdpijn en vooral moe. Maandag krijg ik de uitslag ben benieuwd of er wat uit komt. Een tijdje geleden mee gedaan met de hartjesswap en dit heb ik opgestuurd. Papieren hartjes met kraaltjes ertussen, de foto's zijn niet helemaal duidelijk maar vanaf dit weekend hebben we een nieuw toestel dus hopelijk zijn de foto's in de toekomst wat duidelijker.

Vorige week nog een bezoekje gebracht aan de kringloop, jullie vinden daar altijd zulke leuke dingen, nu ik heb wat gevonden maar het was echt zoeken.
kop en schotel wordt waarschijnlijk speldenkussen


Twee weken geleden was mijn vriendin jarig en die organiseerde een vrouwenavond. Er was van alles te snoepen en te doen, make-up, je nagels laten verzorgen. Sieraden en tassen te koop en er lag allerlei materiaal om een etagiare te maken. Nu je kunt wel raden wat ik heb gedaan.
O ja vorig weekend ook nog een hartje van stof gemaakt, je ziet zulke leuke voorbij komen in blogland dat ik er ook maar één voor mezelf gemaakt heb.
Nu dat was het weer voor deze week, hopelijk wordt volgende week beter. Volgens mij zijn we allemaal toe aan een beetje zon, het liefst het voorjaar maar daar moeten we helaas nog even op wachten.

3 opmerkingen:

 1. leue spulletjes zeg! hopelijk knap je snel weer op!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuke spulletjes! Ik hoop dat je vandaag hoort wat je hebt en dat je er wat voor krijgt! Ikzelf heb weer voor de vijfde keer in een jaar tijd blaasontsteking! Weer een antibioticakuur en ook maar gaan kijken waar het vandaag komt, want dit is ook niet goed. Beterschap joh!! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor je lieve reactie! Kon ik wel gebruiken! hoe is het nu met jou? liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen