woensdag 12 januari 2011

eindelijk aangekleed ....

Nee, ik ben het niet hoor, ik heb het over onze slaapkamer. Er stond een bed en een kast en o ja de ventilator maar dat was het dan wel. Twee weken geleden waren we bij de Ikea en daar hebben we eindelijk gordijnen gekocht (ja er hing wel een rolgordijn) en wat leuke lijsten voor boven ons bed. Vorige week opgehangen en ja dat was al wat gezelliger maar ik miste toch nog iets. Liep ik van de week bij de Karwei zag ik in een opruimingsbak witte kussen liggen voor
€ 2,00 die heb ik maar gelijk in mijn karretje gelegd. Wist nog niet wat ik ermee ging doen maar voor die prijs kon ik ze niet laten liggen. Dus ben ik van het weekend aan het freubelen geweest en dit is het resultaat.

hartjes Eline's huis
De hartjes heb ik gisteren gemaakt en ook op de slaapkamer gehangen. Vandaag is mijn jongste jarig is al weer 12 geworden. Helaas is hij al heel de week ziek en kan dus niet naar school, vanmiddag een bezoekje brengen aan de dokter want hij wordt niet echt beter. Vanavond moet hij ook voor het eerst meetrainen met de KNVB (jong oranje onder de 12) dat wil hij natuurlijk niet missen. Hopelijk knapt hij vandaag een beetje op, zeker voor zaterdag want dan komt alle visite en zoals hij vanochtend tegen mij zei mam ik vind dit niet leuk ben ik jarig en dan voel ik me helemaal niet jarig. Nu we zullen wel zien.

6 opmerkingen:

 1. allereerst hoop ik dat je zoon gauw opknapt! Arme jongen! En wat kan hij dan goed voetballen zeg!! En uiteraard van harte gefeliciteerd!
  Dan je slaapkamer, wat is hij leuk geworden!! Die kussen ook zeg! Heb je dat met dat sjabloon gedaan? Ging dat goed? Dat heb ik nog niet gedaan. En je hartjes zijn ook erg leuk!!
  Hopelijk heb je toch nog een beetje fijne dag (gehad) Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, ik heb een sjabloon gemaakt van een plastic tabblad en dan met textielverf gesjabloneerd.(schrijf je dat eigenlijk zo??)Hij is vanavond toch nog naar de wedstrijd gegaan en heeft ondanks de regen goed staan keepen. Hij was wel blij dat hij weer thuis was en is nu lekker naar zijn bedje gegaan, hopelijk slaapt hij de hele nacht door (ook beter voor mamma)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Oh, gelukkig! Hopelijk goed geslapen ook? En jij ook?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heel mooi geworden, je slaapkamer... Heerlijk als iets af is hae!
  Beterschap aan je mannetje..!
  Liefs Juliette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk is de jarige job weer helemaal opgeknapt en heeft hij kunnen genieten van alle visite! Wat zijn je kussens mooi geworden! Echt super.
  Fijne week
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Michaja,
  Hij is toch nog heel de week thuis geweest, maar zaterdag toen we zijn verjaardag vierde was hij gelukkig opgeknapt en heeft hij genoten van alles. Hoe is het met jouw kleine jongen weer helemaal opgeknapt??
  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen