woensdag 25 mei 2011

zpagetti-tas, tashanger en hartjes

Getver, vorige week is mijn laptop gecrasht, gelukkig heb ik een handige man en die heeft weer alles opnieuw geïnstalleerd. Helaas ben ik wel drie weken data kwijt (mijn schuld hoor had de externe schijf eraf gehaald omdat ik op de bank wilde computeren). Maar ik ben weer online en kan weer bloggen.


De workshop bij Echtstudio was leuk, wat een gave ruimte hebben deze meiden. Je wordt er helemaal hebberig als je al die leuke spullen ziet. Mijn tas vind ik "al zeg ik het zelf" heel leuk geworden, ben er helemaal blij mee en heb hem gelijk in gebruik genomen. Ik heb nu wel een bag-in-bag besteld, want het is natuurlijk wel leuk al die verschillende tassen maar ik was ook heel vaak wat kwijt. Ik heb gelijk drie patronen besteld voor andere tassen want ik heb de smaak te pakken.
De tashanger die aan mijn tas hangt had ik thuis al gemaakt, dus die heeft gelijk een plekje gekregen aan mijn tas.
Van de week nog hartjes zitten maken, vind het altijd leuk om die bij een gekocht cadeautje erbij te geven.weet nog niet wat ik hiervan ga maken maar vond het cupcake stofje zo leuk, kon het niet laten liggen.
5 opmerkingen:

 1. Oh, hij is leuk!!! Leuke kleur en leuk model!! Ik wil ook nog eens keer naar echtstudio, lijkt me geweldig!! Je hartjes zijn ook erg leuk! En het stofje natuurlijk helemaal super! ;-) Balen van je computer! Ik had gisteren dat ik niet op mijn blog kon en niet kon reageren door blogger! Is al de tweede keer! Je achtergrond is trouwens ook erg mooi! Ben benieuwd naar wat je allemaal nog gaat maken, succes ;) liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi nancy,
  Ja dat was zeker balen ik kan nu wel iets op mijn eigen blog zetten maar helaas niet reageren op andere blogs, ik weet niet wat er aan de hand is maar ik hoop dat het gauw verholpen is. Zag dat je naar de Ikea bent geweest (stofzuigen kan ook morgen) wat leuk dat ze daar die stofjes weer hebben bij welke Ikea ben je geweest??
  Helaas bij ons niet meer te vinden.
  Ben ook benieuwd wat jij met je zpagetti gaat maken.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tas! En die hartjes! Heb je teksten daar zelf op gestempeld? Of hoe doe je dat. Mooi hoor.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Judith,
  De teksten zijn erop gestempeld, stempels van Eline's huis.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Astrid,
  Beetje late reactie. Ik ga eens bij mams kijken. Die heeft heel veel stempels....bedankt!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen