donderdag 30 juni 2011

bijna vakantie ....

Zo mijn laatste werkdag zit er op, heerlijk drie weken vrij en .... bijna op vakantie. Wij gaan dit jaar naar Frankrijk naar Languedoc-Roussillon. Het plaatsje waar de camping ligt heet Sérignan. Ben heel benieuwd dit gebied is nieuw voor ons.
Maar vanavond eerst nog de musical van groep 8, mijn jongste gaat volgend jaar ook naar de middelbare en dan heb ik geen kinderen meer op de basisschool, het gaat veel te hard allemaal.

Van de week kwam hij thuis en vertelde dat hij zin had om naar de voortgezet onderwijs te gaan maar dat hij zijn klas wel heel erg zou missen. Vorig week hebben ze een heel leuk afscheidsfeest gehad. Opgehaald in een open wagen met tractor en toen boerensport gedaan (lees door modder heen kruipen, slootje springen en dan het liefst erin springen) daarna nadat ze allemaal een poetsbeurt hadden gehad lekker bbq en als slot een discofeest die tot half 1 duurde. Helemaal voldaan en moe was hij toen ik hem weer ophaalde.
foto groep 8


Ik wens jullie allemaal een hele fijne en zonnige vakantie toe.

               

2 opmerkingen:

 1. Ik heb ook heel benieuwd hoe jullie het daar gehad hebben want zoals je weet zaten wj daar in april in de buurt.
  Fijne vakantie en geniet er van.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn weer wat van je te 'horen' ;) Kinderen weer naar school nu? Of volgende week? Spannend, de brugklas! Hier gaan ze volgende week pas. Dus ook hier nog niet veel 'creatiefs' hoor! Wel vanavond mijn eerste naailes, daar heb ik wel veel zin in! Het weer werkt ook niet echt mee aan 'de energie' hè?! Dan weer regen, dan weer te benauwd.. bah.. slecht slapen, hier ook niet superveel energie hoor! Komt wel weer joh! Of anders aan de zpagetti? Ik heb een leuke cupcake gemaakt van zpagetti! Van Corine (villa kakelbont). het patroontje staat op het haakforum, heel eenvoudig en heel leuk! Het is een mandje! Zal snel een foto maken!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen