donderdag 23 juni 2011

Hé hé eindelijk is mijn zpagetti-tas af, was nog een hele bevalling zo'n binnentas maken. Ik wilde ook een magnetic snap en een sleutelhanger en een ritsje erin verwerken. Heeft even gekost maar het is gelukt.
Voor mijn zus ben ik ook aan het haken geslagen, zij wilde graag een tas in het wit voor als het zomers weer wordt (volgens mij komt dat volgende week). Het is hetzelfde model als mijn eigen tas. Deze tas is alleen steviger dit ligt aan het zpagetti, er zit wel veel verschil in.Ook ben ik aan een kraamcadeautje begonnen, ik weet nog niet of het een jongen of een meisje wordt vandaar het tekstje met rose en blauwe ondergrond. Als ik weet wat het is geworden bevestig ik het aan de poot van het schaapje. Het kleintje vind ik zelf ook schattig geworden. Momenteel ben ik druk met het afronden van het laatste RR boekje. Ik wil het volgende week versturen aangezien wij vrijdag al op vakantie gaan.


sneak-peak voor Angela

1 opmerking:

  1. Jeetje, wat goed zeg, je tas!!! Hij is echt geweldig! En die andere ook! En je kraamkadootje, wow!! En heerlijk binnenkort op vakantie!! Zpagetti mee? ;-) beetje zwaar hè? Dat is het nadeel van zpagetti vind ik. En ik weet het.. niet moeten, maar proberen.. dank je! Grappig hè, het bonbonnetje, vond ik nou ook! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen