dinsdag 17 april 2012

memobord klaar, heel veel knopen, vogeltjes, etui, uit de oude "doos" en bloemenslinger

Mijn memobord is af hij hangt op mijn kamertje en ik ben er helemaal blij mee!!!
nu nog gezellig "aankleden".


Zaterdag bij een rommelmarkt geweest en daar heb ik twee doosjes met knopen gevonden voor maar € 2,50, nu nog allemaal uitzoeken op kleur dat zal wel een tijdje duren.
Langzamerhand wordt mijn kamertje aangekleed met zelfgemaakte spulletjes, helaas is het op mijn werk op dit moment heel druk dus als ik thuis ben heb ik meestal geen puf meer. Vandaar dit snelle projectje, vogeltjes uitgeknipt uit muziekpapier en bloemen gemaakt van muziekpapier.

slinger van vogeltjes en bloemen gemaakt van muziekpapier gedrenkt in thee

etui

Voor een vriendin nog een etui gemaakt, ze wilde graag een witte. Heb er een aantal dingen op gemaakt voor de "gezelligheid".


Toen ik door mijn dozen met spullen ging kwam ik deze pop nog tegen die ik maakte voor het kamertje van mijn zoon voordat hij geboren was, ondertussen wordt hij volgende week al weer 15 jaar. De pop hangt nu op mijn knutselkamertje.
Momenteel ben ik bezig met een bloemenslinger naar het patroontje van haakmuts, alleen maak ik de slinger in het wit. De bloemetje zijn klaar nu nog aan elkaar haken. De volgende wordt een slinger met kleurtjes.


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gemaakt!
  Vooral het memobord is mijn favoriet. Het ziet er ontzettend chique uit.
  Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de bloemenslinger.

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lijst had ik al op facebook gezien, maar wat is hij mooi zeg!!! Echt prachtig!!! En leuk, je knoopjes!! het uitzoeken is ook het leukste werk ;-) en verder ook weer superleuke dingen heb je gemaakt!! fijn weekend vast!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen