woensdag 23 januari 2013

PTT-tas

 
Het is er eindelijk van gekomen, de PTT zak ligt al ruim een jaar op me te wachten en afgelopen zondag ben ik er aan begonnen. 's Avonds was de tas af, alleen de binnenzoom moest nog met de hand gedaan worden. Ondertussen was het al 11 uur geweest dus dat heb ik gisteren gedaan en toen gelijk maar foto's gemaakt. Niet erg origineel en snel (heb er al zoveel voorbij zien komen) maar ik ben er helemaal blij mee!!!7 opmerkingen:

 1. Kei leuk je PTT tas! Ik vind het super origineel!
  X Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is superorigineel! Echt, ik vind hem de mooiste die ik tot nu toe gezien heb!! De binnenkant, de achterkant, echt hoor! Geweldig!!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik las ergens dat je het Tilda patroon wilt hebben. Het is gewoon te koop op Etsy: http://www.etsy.com/listing/97593447/amigurumi-angel-crochet-pattern

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie tas! Als ik een tas zou maken met het logo en de kleuren van de Belgische Post zou het heel wat minder mooi zijn haha.

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mail je me nog voor de kralen? liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ik alweer ;-) Dank je wel voor je lieve, leuke kadootjes!!!! Echt ontzettend leuk!!! Alles!! Mijn kleurtjes, mijn dingetjes, dank je!!! dikke kus!!! Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Astrid fijn dat de envelop is aangekomen en wat leuk dat je ook een blog hebt.
  Dat wist ik niet en Micki ook niet.
  Je bent natuurlijk van harte welkom bij mij en dan kun je ook meedoen aan mijn Spring give away....als je het leuk vind.
  Ik hoor/zie het wel als de viooltje gaan bloeien :)
  Fijne dag X Marielle

  BeantwoordenVerwijderen