woensdag 2 maart 2011

carnaval en kleine dingetjes

Al weer een tijd geleden dat ik iets geschreven heb, de dagen vliegen voorbij. Hier in het dorp, Reeudeurp zoals het in deze tijd heet, heerst de carnavalssfeer. Aangezien Dico in groep 8 zit rijden ze mee met een kar en zijn ze lid van de raad van 16 (+1 prins en 2 hofdames). Niet veel tijd om te knutselen maar druk met de carnavalsdingen. Ik ga zelf met 14 dames ook mee lopen en daar zijn we ook druk mee bezig geweest. Kleding uitzoeken, kar maken, dingen voor in ons haar en ga zo maar door.

                             
15 bloemen gemaakt van organza


Van het weekend nog 2 vogeltjes gemaakt uit het boek Eline's huis en wat andere kleine dingen, na de carnaval weer tijd voor grotere projecten. Ben benieuwd of er nog meer mensen carnaval vieren, voor ons is het dit jaar voor het eerst.

2 opmerkingen:

  1. Oh, wat lief!!! Ik heb nog steeds geen vogeltje gemaakt.. lijkt me best een gepriegel! Ik vind je andere 'dingetjes' ook ontzettend leuk!!! En ik heb vroeger (heeeel lang geleden haha) wel carnaval gevierd, maar nu niet meer. Het kan wel heel erg gezellig zijn hoor!! Veel plezier in ieder geval!! Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel carnavals plezier toegewenst! Krijgen we nog een foto van jou in de verkleedoufit te zien?
    Groetjs Michaja

    BeantwoordenVerwijderen