maandag 21 maart 2011

tasjes met hulp van michaja en zwanen

Via Michaja heb ik het patroontje gekregen van de make-up tasjes die je overal ziet. Uiteindelijk ervan gekomen om er twee te maken.


 
Wat een heerlijk weer was het van het weekend, we hebben het er 's middags van genomen en zijn heerlijk in de zon gaan zitten. In de sloot achter ons huis waren de zwanen ook weer van de partij en helemaal niet nieuwsgierig hoor!!Ik heb zaterdag ook het boekje binnen gekregen van het Round the Robin Notebook project, dus ik weet wat ik van de week ga doen.

Fijne week allemaal en geniet van het lekkere weer.

5 opmerkingen:

 1. Wat goed!!! Ze zijn erg leuk geworen zeg. Leuk ook met een verschillend stofje aan de voorkant en klep!
  Heb vandaag voor het eerst een kleintje gemaakt. Waar hem jij je drukknopen vandaan? Ik kan maar geen goede vinden. Dus doe het nu met zelfgemaakte knopen maar dat is toch minder handig vind ik. ALhoewel het wel heel mooi is. Je ziet ze van de week wel op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden! Leuk inderdaad met een tweede stofje voor het klepje! Ik zat hier in het park laatst van een boterhammetje te genieten. Een zwarte zwaan vond dat ie ook een hapje van mijn boterham had verdiend en kwam zo'n beetje op mijn schoot zitten...hihi.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi michaja
  De drukknoopjes heb ik al jaren ooit eens op de markt gekocht. Ik vind die zelfgemaaktje knopen van jou juist zo leuk, ik had het materiaal niet meer in huis vandaar dat ik de drukknoopjes heb gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je al gezien dat je de give-away van Nancy hebt gewonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nee had ik nog niet gezien, joehoe wat een bofkont ben ik zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen