dinsdag 29 maart 2011

give-away gewonnen, gehaakte armbandjes en hooked zpagetti

Joehoe, wat een bofkont ben ik, ik heb de give-away van Nancy gewonnen!!!
Ze maakt altijd van die leuke dingen en ik ben met mijn neus in de boter gevallen.

Voor de rest heb ik drie armbandjes gehaakt en ben ik begonnen met een sjaal, een sjaal zul je denken?? het wordt zomer, ik weet het maar ik was benieuwd of ik het voor elkaar kreeg (aangezien mijn haaktechnieken nog niet super zijn). Nu volgens mij gaat het wel lukken dan maar bewaren voor volgend jaar.


Gisteren nog even bezig geweest met het RRboekje, toen ik toch aan het freubelen was heb ik nog wat kaartjes gemaakt. Lekker met verf zitten rommelen, vind ze leuk geworden.
Vandaag nog even langs de V&D geweest, in het krantje stond een aanbieding voor een zelfmaakpakketje van hooked zpagetti (weet niet of het heel voordelig is, maar ja). Ik wilde dit zo graag een keer proberen en volgens het patroon moet je alleen de basissteken weten. Nu dat moet me toch lukken, zo niet dan zijn er volgens mij verschillende haakexperts te vinden in het wereldje van bloggers.

2 opmerkingen:

  1. Het is onderweg hoor, hoop dat je er blij mee bent! En heel graag gedaan! Ziet er leuk uit wat je allemaal gemaakt hebt! zpagetti is zo moeilijk niet en het gaat lekker snel! Ben benieuwd wat je gaat maken! Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je armbandjes zijn super leuk! En je sjaal wordt ook erg mooi.
    Ben benieuwd wat je gaat maken met het hoooked pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen