donderdag 13 oktober 2011

breien en schilderij

Ben aan het breien geslagen, heb nu een col gemaakt en moet zeggen voor mijn eerste breiwerk (ja toen ik 12 was op school heb ik ooit wat gemaakt) vind ik de col best goed gelukt. Ik heb hem voor mijn vriendin gemaakt, dit is haar kleurtje. Vanavond ga ik de col even langs brengen ben benieuwd hoe ze het vind.Voor op de slaapkamer heb ik een "schilderij" gemaakt van een schildersdoek bekleed met stof en versierd met een tekst, kant en wat andere dingetjes. Hij hangt al op de slaapkamer en is goedgekeurd !!
Volgende week is het hier herfstvakantie, zal niet veel creatiefs gebeuren want wij gaan lekker een weekje weg met heel het gezin. Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en nu gaan we met zijn tienen (ook mijn zus en haar gezin) lekker een week naar België. Mijn ouders hebben een privéhuis gehuurd met een eigen zwembad (vinden de jongens heerlijk), sauna, poolbiljart,voetbaltafel, open haard eigenlijk zit er van alles zit erin. Neem mijn bolletjes wol mee en zie wel of er tijd en/of zin voor is.
Jullie ook allemaal een fijne herfstvakantie!!


4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je vriendin die col vas heel mooi vond!!! Mooie kleur zeg.
  Een hele fijne week in België gewenst. Geniet er van. Hier nog een weekje school en dan vakantie. 1.5 week hebben ze hier vrij. We gaan er zelf ook nog een paar dagen tussenuit!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie canvas.
  Veel plezier in Belgie.
  Heerlijk genieten.
  Succes met haken.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, de canvas is mooi!! en je col ook hoor!! Mooie kleur ook! Ja, ik ben echt superblij met mijn machientje. Nu weer wat leuks mee aan het doen, volgt gauw ;-) succes met de breinaalden haha! Anders gewoon hier bij de zeeman! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vond je vriendin van de col? Vast heel mooi. Blijf de kleur echt super mooi vinden.
  Hoe was jullie weekje vakantie? Even weer lekker bijgetankt? Wij zijn nu zelf even lekker weg! Heerlijk even niets doen en dan volop er tegen aan want heb heel heel veel te doen voor dat de kerstman zijn kado's komt inslaan :)
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen