zondag 30 oktober 2011

50 jarige huwelijk ouders, heerlijk weekje Manhay

In de herfstvakantie zijn we heerlijk een weekje weggeweest ter ere van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders, met zijn tienen zijn we een weekje in Manhay in België geweest. Mijn ouders hadden een privéhuis gehuurd met ruimte genoeg voor 14 personen. Heerlijk een zwembad en sauna in het huisje, tafelvoetbal en biljart een walhala voor de kinderen.Hier een kleine impressie van het huis.

de eetkamer

de tv kamer


de kleine tv-kamer

de speelkamer

het dakterras

de kleinkinderen


buitenkant van het huis

rondwandelen in de omgeving samen met mijn nichtje
We hebben het heerlijk gehad, het weer was ook perfect we hebben zelfs een aantal keer buiten op een terrasje kunnen zitten. We hebben allemaal genoten en vooral mijn ouders die willen volgend jaar weer een weekje met het hele gezin op stap.
Ik had het boek van Eline bij me en die heb ik heerlijk helemaal door kunnen spitten, heb wat kerstdingetjes gehaakt en ook nog een col. Mijn nichtje vond het zo leuk dat we voor haar op zoek zijn gegaan naar wol en zij heeft ook een col gemaakt. (foto's volgen nog).

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke week en zeker ook bijzonder met beide ouders die al 50 jaar samen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er heerlijk uit zeg!! doe mij ook zo'n weekje ;-) Wat leuk dat je in Roosendaal was! Had je wel even langs kunnen komen haha! Best leuke stad toch?! ;-) liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen