donderdag 6 oktober 2011

vakantieswap, zpagetti en lovestich

Zie dat het al weer een tijdje geleden .. heeft verschillende redenen, gezondheid, mijn mannetje moest onverwachts naar Thailand en mijn jongste is tijdens gymles in botsing gekomen met een klimrek en heeft volgens mij een lichte hersenschudding (dus helaas lange nachten zonder slaap).

Ik heb voor het eerst mee gedaan met een swap op het swapbot, het was een vakantieswap. Dit is wat ik heb opgestuurd, helaas heb ik nog niets terug ontvangen..
vakantiekaart, twee zakjes lavendel en een theezakjes houder en een theedipje


Mijn zpagetti-tas  (met starstich) is ook af, heb de tas gevoerd. De tas is te bewonderen bij een kapsalon in ons dorp, hier liggen ook wat andere spulletjes van ons.en als laatste mijn sjaal, met de lovestich, deze hou ik lekker zelf

2 opmerkingen:

  1. Leuk!!! Laat je wel weten als je je spulletjes niet op tijd krijgt?! Aan LittleZ of Susan? Doen hoor! Ik heb bij het haken er maar een boekje bijgenomen ;-) anders ging het echt niet!! Nu gaat het langzaamaan steeds beter! Met haken én voet! en jij ook al een zieke thuis! En zelf? Hopelijk een lekker rustig weekend!! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou ja, geen naailes nodig ;-) Ik kan nog genoeg leren hoor, vooral netjes naaien haha! Maar op zich kan ik goed uit de voeten met mijn machine, dus voorlopig gaat het nog wel goed! Leuk 50 jarige bruiloft! Ja, dan maar even wachten ;-) Ik had het mezelf ook alleen beloofd als ik genoeg op de K&K markt had verkocht hoor. Het boek is ook super hè?! Ben nu aan het stansen met nieuwe stansen van Petra, zo leuk!! Maar zal niets meer zeggen haha!
    liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen