maandag 2 april 2012

pasjes mapje, etui en nieuw project

Eindelijk eentje gemaakt, al die losse pasjes in mijn tas en elke keer maar zoeken. Eigenlijk zo in elkaar gezet maar ja tijd ...

Van het weekend ook eindelijk een etui gemaakt voor een vriendin die van deze stof ook een haakrol had besteld, van de week even afgeven. Toen ik toch bezig was heb ik ook een soort brocante etui gemaakt, plaatjes op stof geprint op de etui gelegd en doorgestikt.



Ik was al een tijdje op zoek naar een "brocante" lijst, wezen kijken bij de kringloop maar vond de lijsten daar erg prijzig, via via een mooie lijst kunnen kopen. Zo ziet het er nu uit, de schildering is staat bol maar die heb ik toch niet nodig. Het gaat mij op de lijst, nu nog schoonmaken, gronden en dan aan het experimenteren met krijtverf. Daarna maak ik er een memobord van, wordt vervolgd .....


5 opmerkingen:

  1. Erg handig zo een mapje.
    De etuis zijn beide erg leuk.
    En het schilderij is id niet echt mooi maar de lijst word vast prachtig.
    Ben benieuwd hoe het word.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Viavia kom ik hier terecht en vind je blog heel erg leuk! Misschien vind je het leuk om ook eens een bezoekje aan mijn blog te brengen, je bent van harte welkom!

    Groetjes en ik ga je volgen hoor,

    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd naar het eindresultaat van je lijst, ziet er veelbelovend uit. Ik vind je etui en pasjesetui echt leuk! Hoe heb je de plaatjes op het etuitje gekregen?
    lieve groetjes,
    KJ
    www.24Homes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja ik ben ook benieuwd naar het eindresultaat, ik heb verf besteld dus daar moet ik even op wachten, de plaatjes van de etui heb ik op stof geprint, daarna uitgeknipt en op de stof gelegd en toen doorgestikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat wordt vast een prachtig project! Ik vind je brocante etuitje ook helemaal geweldig!! Wow!
    liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen